Telefon
+40 259 470 705
L-V 10:00-18:00
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta
Pagina principala Global Electronic
 
Contul meu
Cosul meu
Valuta

FRITEUZA DUBLA AIRFRYER 2X4 L 1700W VITAFRYER SENCOR

Cod produs: S-SFR9500SS
Lipsa stoc
650.63 RON
  • Descriere

    Friteuza cu aer cald Sencor SFR 9500SS este o alternativa sanatoasa la prajirea in ulei traditional. Aparatul este echipat cu 2 cosuri de 4,0 litri cu o putere de 1700 W si un regulator de temperatura reglabil. Dureaza doar 3 minute sa se incalzeasca si iti poti pregati mancarurile preferate fara a adauga grasime, fie ca este vorba de cartofi prajiti, peste sau legume. Cele 8 programe setate din fabrica sunt, de asemenea, concepute pentru a va servi confortul. Unul dintre marile avantaje ale dispozitivului sunt cele doua cosuri detasabile pentru copt, care sunt echipate cu o suprafata antiaderenta si un maner la atingere rece. Friteuza cu aer cald Sencor este echipata cu un filtru nanoceramic si un sistem special de circulatie a aerului care reduce mirosurile neplacute.

    Capacitatea 2x de 4,0 litri este ideala pentru familiile numeroase
    Puteti economisi mult timp si munca cu SFR 9500WH. Capacitatea sa maxima este suficient de mare pentru a pregati mancaruri delicioase pentru mai multe persoane in acelasi timp, si chiar destul de repede, in functie de mancarea care se prepara. Distribuie uniform aerul cald in interior. Foloseste timpul economisit de coacere pentru tine sau familia ta.

    8 programe incorporate care va fac munca mai usoara
    Bucurati-va de confort maxim! Puteti seta 8 programe automate, un cronometru de 60 de minute si temperatura in intervalul 60-200 °C prin intermediul afisajului LED cu ecran tactil.

    Programe prin apasarea unui buton:
    - Fripturi
    - Pulpe pui
    - Peste
    - Cartofi pai
    - Legume
    - Uscare
    - Coacere
    O cina gustoasa rapid
    Cu o putere de 1700 W, puteti pregati un meniu de cina in pana la 16 minute. Se incalzeste pana la temperatura de coacere in doar 3 minute. Asezati ingredientele si petreceti timpul de coacere alaturi de cei dragi. Dispozitivul va avertizeaza cu un semnal sonor cand mancarea este gata.

    Filtru de aer pentru coacere fara miros
    Filtrul de aer incorporat reduce mirosurile si impiedica casa si hainele sa miros urat. In plus, economisesti timp la spalarea vaselor, deoarece cosul de copt antiaderent detasabil poate fi curatat cu un singur prosop de bucatarie.

    Siguranta pe primul loc
    Siguranta dumneavoastra este importanta pentru noi, motiv pentru care in dispozitiv au fost integrate multe mecanisme de siguranta. Blocarea de siguranta va protejeaza mainile impotriva ridicarii accidentale a cosului, iar o siguranta termica garanteaza protectie impotriva supraincalzirii.

    Specificatii

    CARACTERISTICI GENERALE

    Utilizare: Rezidential
    Tip friteuza: Cu aer cald
    Numar cosuri: 2
    Putere: 1700 W
    Capacitate ulei: 0 l
    Capacitate mancare: 1.8 Kg
    Tip panou de comanda: Touch screen
    Tip alimentare: La retea
    Numar programe: 9
    Interval temperatura: 60 ... 200 °C
    Material carcasa: Plastic
    Functii de siguranta :
    - Oprire automata
    - Protectie supraincalzire
    - Baza anti-alunecare
    Caracteristici speciale: Cool touch
    Culoare: Negru

  • Livrare

    Perioada de livrare a comenzii este de maxim 2 zile lucratoare.

    Transport

    Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT și este efectuat de curierul GLS. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei, costul transportului este de 20 lei și este suportat de către client.
    Atentie! Costul transportului este valabil numai pentru coletele mai mici de 2 kg. Pentru colete mai mari de 2 kg, veti fi contactat de un operator in legatura cu costul exact al transportului.

    Plata

    Modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie sunt urmatoarele:

    - prin ordin de plata conform facturii care vi se transmite pe email. Pentru fluidizarea operatiunilor totale va rugam ca dupa efectuarea prin acest mijloc sa ne trimiteti pe adresa noastra de email dovada platii
    - prin ramburs numerar la curier.

Produse similareVezi mai multe
Produse vizualizate recent
Pentru comenzile de minim 200 lei transportul este GRATUIT
Magazinul s-a mutat in Crisul Shopping Center, la subsol