Descriere
CARE SUNT AVANTAJELE?
Economisire timp şi efort, eficient energetic în comparaţie cu plitele convenţionale electrice sau cu inducţie. Chiar şi prepararea mâncărurilor fără a adăuga grăsimi este foarte sănătoasă, hrănitoare, fără a sacrifica gustul.
BOL DE GĂTIT
Capacitatea de 5,5 litri este suficientă pentru întreaga familie
Strat fără PFOA, cu tehnologie pentru prevenirea lipirii alimentelor
Peretele bolului din aliaj de aluminiu de 3 mm grosime
Poate fi pus la frigider
Poate fi folosit la cuptor
Poate fi spalat in masina de spalat vase.
3 MODURI REGLABILE PENTRU GĂTIRE STANDARD
LOW – pentru gătire uşoară sau fierbere
MID - pentru prăjirea perfectă, de ex. ceapa
HIGH - pentru coacere profundă
2 moduri reglabile pentru gătire lentă:
- gătire foarte lentă pentru bucăţi groase de carne
- gătire lentă pentru bucăţi fragede de carne
Funcţie de coacere cu temperatură reglabilă (120 – 220°C) şi timp (0:05 – 6:00)
Funcţia de păstrare la cald pentru menţinerea temperaturii de servire a mesei cu o opţiune de setare a timpului (până la 6 ore)
Panoul de control digital LED asigură cea mai confortabilă gătit
Coş de abur din oţel inoxidabil pentru gătitul peştelui, găluştelor şi legumelor la abur, păstrând maximum de nutrienţi
Coşul pentru abur este fabricat din oţel inoxidabil premium, asigurând o durată lungă de viaţă şi rezistenţă la coroziune
Mânerul rezistent la căldură previne orice arsuri şi permite manipularea vasului fierbinte în timp ce gătiţi fără a necesita folosirea mănuşilor de bucătărie
Capacul din sticlă călită asigură o durată lungă de viaţă
Capacul etanş ajută la menţinerea unei temperaturi constante
Design elegant
Excelent pentru gătit supe, gulaş, dulceaţă, miel, carne de vită, legume, ouă etc.
Avantajele gătirii lente
- o nouă metodă de gătit care păstrează toate aromele
- nu necesită utilizarea uleiului
- economiseşte timp şi bani
- permite folosirea unor bucăţi mai ieftine de carne pentru a pregăti mâncăruri deosebite
- previne orice ardere deoarece nu necesită temperaturile ridicate de gătire la care ard alimentele
- reduce consumul de apă deoarece masa este gătită într-un singur bol